Sony avkrefter rykter om PS3-pris

Sony har nå avkreftet gårsdagens nyhet om den europeiske prisen for PlayStation 3.

I går fortalte vi at sjefen for Sony Computer Entertainment France, Georges Fornay, hadde kommet med en antydning om hvor mye PlayStation 3 kom til å koste i Frankrike. Nyheten stammet fra Gamasutra, som hadde fått med seg et radiointervju med Fornay på den franske stasjonen Europe 1.

Nå har Sony uttalt til nettstedet GamesIndustry.biz at Fornay sine uttalelser har blitt misoversatt eller misforstått. De benekter at han noensinne kom med en reell prisantydning, og sier at han i stedet hadde sagt at om PS3 ville komme i salg til en pris i nærheten av 500 Euro, så ville dette fortsatt være en konkurransedyktig pris, sett i forhold til andre produkter med Blu-Ray og HD-funksjonalitet.

Vi må med andre ord fortsatt vente litt før vi får vite noe om hva slags pris Sony har tenkt å lansere PlayStation 3-konsollen med. Forhåpentligvis vil de gi oss mer informasjon om konsollen på sin pressekonferanse i Los Angeles den 9. mai, men det kan også være de venter til høsten med å røpe hvor mye en PlayStation 3 kommer til å koste gamere verden over.

Siste fra forsiden