Sony dropper Gran Turismo HD

Polyphony Digital vil konsentrere seg om Gran Turismo 5, og i stedet for en full lansering av Gran Turismo HD får PS3-eiere en gratis demo.

Sony har droppet planene om å lansere Gran Turismo HD i butikkene. Gran Turismo HD skulle egentlig kommet med to moduser ("premium" og "classic"), og begge skulle gi spillerne mulighet for nedlastning av ekstra biler og baner over PS3-nettverket (mot betaling).

Gran Turismo HD

Nå vil Polyphony Digital heller konsentrere seg om Gran Turismo 5. Gran Turismo HD droppes imidlertid ikke helt. Polyphony Digital vil nemlig lansere en gratis demo som heter Gran Turismo HD Concept.

Denne gratisutgaven av Gran Turismo HD vil bli tilgjengelig over PS3-nettverket, og kommer med ti biler, en bane (med to ulike layouter), mulighet for spilling i "time trial" og "drift trial"-modus, samt onlinebasert rangering.

Gran Turismo HD Concept lanseres i Japan den 24. desember, i følge en kunngjøring på det japanske PlayStation-nettstedet. Det er ikke klart når spillet blir tilgjengelig for amerikanske gamere eller når vi eventuelt får det her i Europa.

Siste fra forsiden