Hellviders 2 - PlayStation Network

Sony dropper krav om PSN-konto for Helldivers 2 på PC

Kommer etter massiv kritikk fra spillere.

PlayStation PC LLC

TLDR

  • Sony innførte nylig krav om PlayStation Network-konto for Helldivers 2 på PC, som medførte mange negative brukeranmeldelser.
  • Selskapet har nå ombestemt seg, etter det Sony omtaler som uvurderlige tilbakemeldinger fra fans.
  • Situasjonen har imidlertid skapt hodebry for Helldivers 2, med godt over 200 000 negative brukeranmeldelser på Steam.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Sony skapte stor ståhei like før helgen, da selskapet innførte krav om PlayStation Network-konto for de som spiller Helldivers 2 på PC. Spillere svarte med å bombardere spillet på negative brukeranmeldelser, og nå har Sony ombestemt seg.

I en melding fra den offisielle PlayStation-kontoen på X skriver selskapet at det har lyttet til tilbakemeldingene fra fans. Kravet om lenking av PlayStation Network-konto blir derfor ikke innført.

– Helldivers-fans, vi har hørt deres tilbakemeldinger om lenking av Helldivers 2-kontoer. 6. mai-oppdateringen, som ville kreve lenking av Steam- og PlayStation Network-kontoer for nye spillere og for eksisterende spillere fra 30. mai, blir ikke noe av.

– Vi er fortsatt i læringsfasen for hva som er best for PC-spillere, og tilbakemeldingene deres har vært uvurderlige. Takk igjen for deres videre støtte av Helldivers 2, og vi vil holde dere oppdatert om fremtidige planer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Helomvendingen er gode nyheter for spillere som var misfornøyde, men for Helldivers 2 og utvikler Arrowhead har situasjonen allerede skapt mye hodebry.

Skytespillet har de siste dagene fått inn godt over 200 000 negative brukeranmeldelser på Steam, og selv om det ikke lenger er et krav om PlayStation Network-konto er det ikke sikker at fans vil gå tilbake for å gjøre om på sine anmeldelser.

Reddit-brukere melder også om refunderinger av spillkjøpet fra Steam. Det til tross for at de har gått langt over fristen på to timers spilletid, som vanligvis utelukker refusjon.

Helldivers 2-fans var ikke spesielt fornøyde med kravet om PlayStation Network-konto.
Steam

Bakgrunnen for kravet om lenking av kontoer var for å innføre bedre sikkerhet for Helldivers 2. Fans likte imidlertid ikke at dette kom inn flere måneder etter spillets lansering. PlayStation Network er i tillegg ikke tilgjengelig i en rekke land, der spillere lå an til å miste tilgangen på spillet.

Over helgen ble muligheten til å kjøpe Helldivers 2 på Steam fjernet i alle land og regioner som ikke støtter PlayStation Network. Det er naturlig å tro at dette nå vil reverseres, slik at spillet igjen blir tilgjengelig i disse landene.

LES OGSÅ: Hva i alle dager er det Sony driver med?

Siste fra forsiden