Helldivers 2 - Steam

Helldivers 2 innfører krav om PlayStation-konto på PC – fikk 36 000 negative brukeranmeldelser på én dag

PlayStation

TLDR

  • Helldivers 2 har hatt stor suksess siden lanseringen, men en endring fra Sony har fått sterk kritikk fra fans.
  • Sony har innført et krav om at PC-spillere nå må koble til en PlayStation Network-konto for å spille Helldivers 2, noe som har ført til nesten 36 000 negative brukeranmeldelser på Steam.
  • Enkelte spillere kan ikke opprette en PlayStation Network-konto grunnet brukerrestriksjoner i visse land, noe som kan medføre at de mister tilgangen til spillet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Helldivers 2 sto tidligere i år for den største lanseringen noensinne for PC-avdelingen til PlayStation. Skytespillet har gjort enorm suksess, men over natta har godviljen fra fans blitt borte.

Sony har nemlig valgt å innføre krav om at PC-spillere må koble til en PlayStation Network-konto. Via Steam forklarer utvikler Arrowhead at dette alltid var planen, men at kravet ble tilsidesatt på grunn av tekniske problemer ved lanseringen av Helldivers 2.

Fra 6. mai trer det imidlertid i kraft for nye spillere, mens de som allerede eier Helldivers 2 på PC har frem til 4. juni på å lenke spillet til en PSN-konto. Fans er rasende og har tatt til Steam for å dele sine tanker om saken.

Helldivers 2 bombarderes med negative brukeranmeldelser på Steam.
Steam

I løpet av ett døgn ramlet det inn nesten 36 000 negative brukeranmeldelser på Steam. Mange klager over at kravet om PSN-konto har dukket opp tilsynelatende uten forvarsel, selv om andre påpeker at dette faktisk sto på pakken da man kjøpte spillet.

Andre har trukket frem det faktum at PSN ikke er tilgjengelig overalt i verden. For eksempel i land som Estland, Litauen og Latvia har ikke spillere mulighet til å opprette en PlayStation Network-konto, som betyr at de teknisk sett ligger an til å miste tilgang på Helldivers 2.

– Vi forstår at dette kanskje vil være upraktisk for noen av dere, men dette tiltaket vil hjelpe oss med å fortsette å bygge et spillersamfunn som dere alle er stolte av å være en del av, skrev Sony.

LES OGSÅ: Tarkov gjør helomvending – dropper eksklusivitet for ny modus »

Siste fra forsiden