PlayStation 5

Sony har flere PlayStation 5-hemmeligheter på lager

– De største forskjellene har vi enda ikke vist frem.

Sony

Siden Sony serverte de første detaljene om PlayStation 5 i april 2019, har selskapet sluppet små informasjonsdryss her og der.

PlayStation 5-logoen er akkurat som vi forventet.
Sony

Vi vet blant annet at konsollen blir bakoverkompatibel med PlayStation 4-spill, den får en SSD for å redusere lastetider og den skal ha en kontroller med diverse nye funksjoner. Nylig fikk vi også se logoen til PlayStation 5, som blir kliss lik som den til PlayStation 4 – bare med et 5-tall, da.

Sony vet imidlertid at det må mer til for å friste mannen i gata til å oppgradere, og selskapet har derfor enda mer på lur. I et intervju med Business Insider Japan (via Gamesindustry.biz) fortalte Sony Interactive Entertainment-president Jim Ryan at de virkelig store forskjellene fra forrige generasjon fortsatt ikke er avslørt.

– Hver gang en ny konsoll lanseres, forbedres prosessoren og grafikken. Det er selvfølgelig forlokkende, men vi må også ha noe spesielt som appellerer. [...] Det er enda flere unike elementer med PlayStation 5, som skiller den fra de tidligere konsollene. De største forskjellene har vi enda ikke kunngjort, sa Ryan.

Nøyaktig hva Ryan hinter om får vi vel vite en eller annen gang før konsollens lansering, men akkurat når er uvisst. PlayStation 5 skal som kjent slippes sent i år, på en dato som Sony foreløpig ikke har bekreftet.

Microsoft skal også lansere ny konsoll mot slutten av året.
Nylig viste selskapet frem hvordan Xbox Series X skal se ut »

Siste fra forsiden