Sony kunngjør God of War 2

Sony har nå kommet med en offisiell kunngjøring av etterfølgeren til det mange regner som fjorårets beste PS2-spill.

Etter at Kratos tok knekken på krigsguden Ares, har han mot sin vilje tatt over rollen til den drepte guden. Han er en mer brutal og farlig krigsgud enn Ares noensinne var, og for å få slutt på denne torturen må han nå legge ut på ei farlig reise for å forandre sin egen skjebne.

Ved hjelp av nye, brutale kampbevegelser og kraftig magi må han kjempe seg gjennom en serie visuelt slående omgivelser, hvor han møtes av grusomme monstre og mektige "sjefsfiender". I løpet av historien stifter vi bekjentskap med flygende griffiner, mektige kykloper og andre beist fra den greske mytologien.

Dessuten må vi løse en hel haug kompliserte og intelligente gåter som er vevd inn i omgivelsene og spillhistorien. Det nye magiske systemet er basert på de fire naturlige elementene (luft, vann, jord og ild).

God of War 2 skal etter planen komme i salg til PS2 i løpet av første kvartal neste år. Det ville overraske oss om ikke God of War-franchisen på en eller annen måte også finner veien til PS3, men for øyeblikket har Sony kun fortalt om en PS2-versjon.

Siste fra forsiden