Sony med ny PlayStation 5-sending neste uke

Skal vise «et glimt inn i fremtiden til konsollen».

Audun Rodem/Gamer.no

Sony har torsdag ettermiddag fortalt at de planlegger en «PlayStation Showcase»-sending neste uke. Her skal tilskuerne få se et glimt av hva fremtiden bringer for PlayStation 5.

Det hele går av stabelen torsdag 9. september klokka 22:00, og skal vare i om lag 40 minutter. Du kan se den både på YouTube og Twitch.

– Sendingen inkluderer oppdateringer fra PlayStation Studios og noen av industriens mest fantasirike utviklere, og tar for seg spill som kommer til vinteren og fremover i tid, sier Sonys Sid Shuman om innholdet.

En ting får vi likevel ikke vite mer om denne gangen: Det er ingen planer om å vise noe av VR-satsningen til PlayStation her.

Akkurat hva Sony har på planen her er det litt vanskelig å spå, men av kjente titler regner vi med at Horizon Forbidden West dukker opp. Kanskje får vi også se mer av det neste God of War-spillet som vi foreløpig vet veldig lite om? Ellers er bilspillet Gran Turismo 7 fremdeles i ovnen, og kan fort finne på å gjøre en opptreden. Samtlige av disse kommer for øvrig også på PlayStation 4.

LES OGSÅ: Vår test av PlayStation 5 »
LES OGSÅ: Sony har over 25 PlayStation 5-spill i ovnen »

Siste fra forsiden