God of War og GT7 til PlayStation 4

Neste God of War og Gran Turismo 7 kommer også til PlayStation 4

Fra før av var det kjent at begge skulle komme til PlayStation 5.

God of War of Gran Turismo 7 kommer til PlayStation 4.
PlayStation Studios

I en spørsmålsrunde på PlayStation-bloggen forteller PlayStation Studios-sjef Hermen Hulst at Sony planlegger å slippe både Gran Turismo 7 og det neste God of War-spillet til PlayStation 4. Fra før av lå det an til at begge spillene kun ble å se på PlayStation 5, selv om det aldri var offisielt uttalt.

– Du kan ikke bygge et spillsamfunn med over 110 millioner PlayStation 4-eiere og bare forlate det, sant? Jeg tror det ville vært dårlig nytt for PlayStation 4-fans, og rett og slett dårlig business, sier han.

– Der det gir mening å utvikle et spill til både PlayStation 4 og PlayStation 5 – for Horizon Forbidden West, det neste God of War-spillet, Gran Turismo 7 – kommer vi til å fortsette å se på det. Og dersom PlayStation 4-eiere ønsker å spille det spillet, kan de det. Dersom de ønsker å spille PlayStation 5-versjonen, er det spillet der for dem.

Hulst understreker likevel viktigheten av å ha titler som kun er til PlayStation 5 og viser hva maskinen kan by på, og peker på Ratchet & Clank: Rift Apart og nylig utgitte Returnal som eksempler.

Gran Turismo 7 ble tidligere i år utsatt til 2022, og tidligere i dag fortalte PlayStation at God of War ville lide samme skjebne. I begge tilfellene skyldes utsettelsene komplikasjoner med å utvikle spillene under korona-pandemien, ifølge Sony.

Fra før av visste vi at Horizon Forbidden West skulle komme på både den nye og den gamle konsollen. Med det spillet skulle det være mulig å oppgradere fra PlayStation 4 til PlayStation 5 gratis. Vi vet ikke ennå om det samme gjelder for Gran Turismo 7 og neste God of War.

LES OGSÅ: Sony har over 25 PlayStation 5-spill i ovnen »

Siste fra forsiden