Sly Cooper til PS3

Sony samler og oppgraderer

Sony børster støv av PS2-klassikerne sine.

Før E3 gikk det rykter om at Sony ville kunngjøre en Team Ico-samling, hvor PS2-klassikerne Shadow of the Colossus og Ico skulle oppdateres med HD-grafikk, i stil med de to første God of War-spillene.

Så langt har det dessverre vært lite nytt å melde om en slik pakke, men Sony har børstet støvet av tre andre PS2-klassikere for lansering på blu-Ray til høsten. De fargerike action/plattformspillene i Sly Cooper-serien blir nemlig relansert i The Sly Collection.

Spillene er Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves og Sly 3: Honor Among Thieves. De ble opprinnelig skapt av Sucker Punch Productions, men nyutgavene er det Sanzaru Games som står for.

Som God of War Collection kommer The Sly Collection med oppgradert HD-grafikk, Sony skryter også av at Sly 3: Honor Among Thieves vil være spillbart i stereoskopisk 3D for de med det nødvendige utstyret.

De tre spillene i pakken følger mestertyven Sly Cooper og gjengen hans. Sly er en lur vaskebjørn med mange stilige triks i ermet, som sammen med hans gode venner Bentley og Murray stadig er på jakt etter skatter som ikke er deres.

I tillegg til de allerede nevnte forbedringene loves vi minispill for PlayStation Move og Trophy-støtte for alle tre spillene. Sjekk bildene under for å se forskjellene på PS2-originalene og PS3-versjonene:

Siste fra forsiden