Dette er PlayStation 5.
Dette er PlayStation 5. (Foto: Sony)

PlayStation 5

Sony skal ha en PlayStation 5-presentasjon onsdag

Vi tipper pris og lanseringsdato endelig ramler på plass.

Etter ukens Microsoft-utblåsning, der vi fikk vite både pris og slippdato til Xbox Series X og S, ser det ut som om Sony er klare til å vise kortene sine.

Som PlayStation Blog melder skal selskapet ha en PlayStation 5-sending onsdag klokken 22:00 norsk tid, og selv om detaljene er knappe, antar vi at både pris og dato dukker opp her. Det begynner tross alt å bli temmelig sent å holde på den informasjonen. 

Ellers er planen å gi ytterligere informasjon som funksjoner i konsollen, og å vise frem egenutviklede spill og tredjeparts-spill. Så langt vet vi at det skal slippes to versjoner av PlayStation 5: en med diskdrev, og en uten. Bortsett fra dette skal de begge være like kraftige, noe som skiller dem fra Microsofts plan med en kraftig Xbox Series X og en litt mindre kraftig Xbox Series S.

Mens vi venter på Sony kan vi oppsummere konkurrentens plan: Xbox Series X ender opp med å koste 5499 kroner, mens lillebrorkonsollen Xbox Series S skal lanseres til 3299 kroner. Begge konsollene slippes 10. november. 

Les flere artikler om PlayStation 5 »

Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5 Digital Edition

Kommentarer (100)

Forsiden akkurat nå

Til toppen