Sony utsetter bevegelseskontroll

Sony utsetter bevegelseskontroll

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sony har tidligere kunngjort at den bevegelsessensitive kontrollen skulle komme i løpet av våren 2010, men i en ny pressemelding bekreftes det nå at tidspunktet er flyttet til høsten.

Vil ha godt spillutvalg

Dermed må vi altså vente enda litt lenger på kontrollen, som ifølge rykter har fått navnet "Arc". Et plaster på såret er det da kanskje at Sony samtidig sier at grunnen til utsettelsen er at de ønsker å ha på plass en rekke spilltitler med støtte for kontrollen når den lanseres.

Selskapet skal visstnok satse hardt på å bygge opp et omfattende og variert utvalg av gode, innovative spill til nyvinningen og vil benytte seg av tredjepartsutviklere i tillegg til Sonys egne spillutviklere.

Om du ikke skulle ha fått det med deg består altså kontrollsystemet, som Sony ennå bare omtaler som Motion Controller, av en håndholdt kontroll og et kamera som skal følge bevegelsene svært nøyaktig. Se videoen under for E3-demonstrasjonen.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen