Sosialt fokus i ny Xbox One-oppdatering

Nå kan du se hvem vennene dine spiller med, og Gamerscore-tavla er tilbake.

Microsoft

Microsoft ruller denne uken ut en ny oppdatering til Xbox One, som i hovedsak fokuserer på introdusering og forbedring av konsollens sosiale funksjoner.

Sjekk hvem som har samlet flest poeng på Gamerscore-ledertavla.
Microsoft

Med oppdateringen kan du blant annet sjekke hvem Xbox-vennene dine er i gruppe med, uten at du selv trenger å bli med. Det skal også bli lettere å finne venner du kanskje kjenner, takket være forbedringer til Foreslåtte Venner-funksjonen, og når vennene dine holder direktesendinger på Twitch vil det gå raskere å begynne å se på.

Gjensyn med Gamerscore-tavla

Ellers får vi et gjensyn med Gamerscore-ledertavla, som forsvant etter en oppdatering i fjor. Her kan du se hvem av vennene dine som har flest Gamerscore-poeng, samt hvem som har tjent opp mest i løpet av de siste 30 dagene.

Kle ut Xbox-figuren din i Avatar-butikken.
Microsoft

Andre funksjoner inkluderer en Avatar-butikk, der du kan kle ut din personlige Xbox-figur med tusenvis av både nye og gamle klesplagg. I tillegg skal det bli lettere å organisere «pins» i konsollens brukergrensesnitt, en funksjon Xbox One-eiere skal ha etterlyst lenge.

Oppdateringen rulles ut i løpet av fredag 19. februar på Xbox One, men flere av funksjonene er allerede tilgjengelige på Xbox-appen for Windows 10. På Microsofts nettsider kan du sjekke hele listen over endringer og nye funksjoner som introduseres i februar-oppdateringen.

Du kan være med å teste nye PlayStation 4-funksjoner.
Sony inviterer til betatesting av konsollens kommende oppdateringer »

Siste fra forsiden