Spark tyskerne ut av Sovjetunionen

Nå kan du teste Combat Mission: Red Thunder, et taktisk strategispill satt til andre verdenskrig.

Battlefront

I april ble det nyeste spillet i den tradisjonsrike strategiserien Combat Mission lansert. I Red Thunder tar vi turen tilbake til østfronten under den andre verdenskrigen. Spesifikt dreier spillet om sovjetiske Operation Bagration, som fortsatt beskrives som tidenes største bakkeoffensiv.

I løpet av få dager mistet tyskerne så mye som 400 000 menn, og sovjeterne fortsatte ikke bare med å jage dem helt ut av territoriet sitt, men også legge grunnlaget for sin egen okkupasjon av Øst-Europa.

Hybrid-taktikk

I likhet med resten av Combat Mission-spillene bruker Red Thunder en hybrid av et sanntids- og turbasert kampsystem, der du gir ordre mens tiden står stille, og så lar turen din gå i sanntid for å se hvordan det hele utspiller seg.

Som vanlig loves vi høy realisme, og massevis av taktiske hensyn som må tas.

Nå har utviklerne lansert en spillbar demo av Red Thunder, slik at både gamle og nye spillere kan se om det er noe for dem. Denne demoen inneholder to scenarier og full støtte for flerspiller.

Demoen er tilgjengelig både for Windows og OSX for Mac. Du kan laste den ned direkte fra Battlefront, der du også kan kjøpe fullversjonen av spillet.

Om du liker denne typen krigsspill kan du forøvrig også glede deg til juni, da Close Combat: Gateway to Caen lanseres.

Siste fra forsiden