Sparkster på nye eventyr

Nytt gjensyn med rakettridderen i mai.

I Rocket Knight Adventures slåss pungrotta Sparkster mot roboter og griser i mekaniske kjøretøy mens han flyr rundt med jetpack og skyter energibølger med sverdet sitt. Det sideskrollende plattformspillet ble gitt ut av Konami til Mega Drive i 1993, og i fjor høst ble det kunngjort at en ny oppfølger er på vei til Xbox Live, Playstation Network og Steam.

Les også: Nytt Silent Hill under utvikling

Nye Rocket Knight skal ha to forskjellige spillmodier. Arcade-mode lar den harde kjernen bryne seg på alle brettene sammenhengende uten lagringsmuligheter, mens nybegynnervennlige freeplay-mode tilbyr lagring og valg av brett fra kartet.

Spillet utvikles av britiske Climax Group, og blir tilgjengelig via digital nedlasting neste måned. Konami har foreløpig ikke avslørt om skaperen av serien, Nobuya Nakazato, er involvert produksjonen.

I 1994 kom oppfølgeren Rocket Knight Adventures 2 til Mega Drive, og en spin-off til SNES ble lansert samme år. Siden den gang har kongeriket Zephyrus vært stille og fredelig, og ifølge fortellingen er det årsaken til at Sparkster har vært borte fra skjermen i nesten 15 år.

Les også: Eventyret er over for Tycho og Gabe

Når Sparkster vender tilbake i mai har gamle motstandere blitt medkjempere, og helt nye farer truer freden i Zephyrus.

(Kilde: Shacknews)

Siste fra forsiden