Speil-moro på DSi

Konami trår til med et unikt plattformspill når de snart lanserer sin første nedlastbare DS-tittel.

Produksjonen av spill til nedlastingstjenesten DSiWare har ennå ikke kommet ordentlig i gang, og med noen få unntak er det hovedsaklig Nintendo selv som har stått for titlene som kan kjøpes via tjenesten.

Lille speil på veggen der...

Men snart kommer en av de store aktørene på banen med et rykende ferskt spill som kanskje kan bidra til å få litt fart i sakene. I løpet av høsten lanserer nemlig Konami plattformspillet Reflection, som er eksklusivt utviklet for DSi.

Spillet kombinerer det kjente, sideskrollende plattform-konseptet med elementer av problemløsing og har i tillegg en helt unik vri. I Reflection styrer du den kvinnelige karakteren Kirra samtidig som du kontrollerer et speilbilde av henne på den andre skjermen.

Et magisk speil er nemlig blitt knust og har delt både virkeligheten og karakteren din i flere deler, og det er din jobb å sette det sammen igjen. Det gjør du ved å løse oppgaver og komme gjennom hindringer ved å bruke begge figurene samtidig og koordinere dem på riktig måte for å komme videre.

Underveis beveger du deg gjennom omgivelser som skoger, slott og byer, og hvert nivå i spillet skjuler en bit av speilet.

Reflection har ennå ingen eksakt lanseringsdato, så det er bare å holde utkikk utover høsten.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden