The Witcher 2 avslørt

Spennende lekkasje

En video viser en tidlig utgave av oppfølgeren.

Polske CD Project strevde flere år med å utvikle PC-rollespillet The Witcher, og ble belønnet med skryt fra kritikerne og over en million solgte eksemplarer. Nå har det dukket opp en utviklerdagbok som indikerer at studioet er godt i gang med en oppfølger.

Utviklerdagboken

Klippet har tydeligvis blitt lekket, da det ikke er akkompagnert av noen offisiell kunngjøring, og er merket for kun internt bruk. Likevel ser det ut til å være autentisk, men siden CD Project ikke har kommet med noen uttalelse (og da klippet viser en alfaversjon) er ikke innholdet nødvendigvis endelig.

Ifølge filmen får oppfølgeren navnet The Witcher 2: Assassins of Kings. Monsterjegeren Geralt er tilbake for å kverke uhyrer, og i filmen besøker han et fort. En by i nærheten er under angrep fra en drage, så det er antakelig den Geralt har kommet for å hanskes med.

Et par nye funksjoner demonstreres mens Geralt vandrer rundt i fortet. Folk reagerer nå på ting som skjer rundt dem, og skal også ha egne, daglige rutiner de prøver å gjennomføre. Et nytt samtalesystem med dynamiske kamera (ikke ulikt Mass Effect) skal gi bedre innlevelse under dialogene.

Kampsystemet har blitt forbedret med en ny fysikkmotor som åpner for mer spektakulære kamper. Vi ser for eksempel at Geralt slenger fiender over klipper og gjennom kasser. Viktige kamper akkompagneres nå av det smått kontroversielle systemet som kalles «Quick Time Events», altså mellomsekvenser hvor du må reagere på hendelser med knappetrykk.

Slippdato, utgiver, plattform og andre detaljer er foreløpig uvisse.

Siste fra forsiden