Spennende skytespill i oktober

Spenstigere enn Gears of War?

Resident Evil 4-skaper Shinji Mikamis neste spill nærmer seg.

I januar hørte vi for første gang om Vanquish, et japansk actionspill med menn i futuristisk rustninger, store våpen og masse skyting. Dette høres kanskje ikke så veldig originalt ut, men når du vet at spillet lages av Bayonetta-utvikler Platinum Games og Resident Evil-skaper Shinji Mikami blir det straks mer spennende.

I trøbbel.

Utgiver Sega kan nå fortelle at spillet ikke er så veldig langt unna. Allerede i oktober kommer det til Vesten, men de presise datoene er ikke oppgitt for hverken Europa eller Statene.

Vanquish følger forskeren og soldaten Sam i hans kamp mot digre krigsmaskiner. Bakteppet for robotslakten er en stor krig som bryter ut på grunn av jordens svinnende energiforekomster. Russerne har stjålet et amerikansk romvåpen, og det er opp til Sam og hans medsoldater å ta det tilbake.

Spillet henter visstnok inspirasjon fra titler som Gears of War og Call of Duty, men det loves en langt hurtigere og mer akrobatisk actionopplevelse enn i disse. Kampdrakten til Sam er utrustet med raketter som lar han bevege raskt over slagmarken, og han er også svært dyktig til å slåss på kloss hold.

Det blir spennende å se om Vanquish kan leve opp til tidligere Mikami-spill som Resident Evil 4. Anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden