Spesialversjon av Xenosaga II til Europa

Sony Computer Entertainment og Namco har kunngjort at vi europeere får en spesialversjon av rollespillet Xenosaga II: Jenseits von Gut und Böse.

Xenosaga II har blitt utviklet av japanske Monolithsoft, og har allerede blitt lansert i store deler av verden, hvor det har fått relativt god kritikk. Spillet foregår i en fjern fremtid preget av grufulle konflikter og avansert teknologi. Menneskene har utviklet teknologi og våpen som forskyver naturens grenser, men nå trues de av en ny fiende - en eldgammel rase med romvesener med uvisse motiver og skremmende mål.

Xenosaga II er et rollespill i klassisk japansk stil, og systemene for både utvikling av karakterer og kamper er omfattende og nyansert. Du kan oppgradere over 100 forskjellige evner for hver karakter, og spillet kommer med et turbasert kampsystemet som krever strategi og kaldt blod for å lykkes.

Spillet skal inneholde over 70 timers gameplay fordelt på to DVD-plater, og kommer med en sofistikert historie full av dramatikk og spenning. Vi vet ikke hva som kommer til å skille den europeiske versjonen av selve spillet fra de tidligere lanserte versjonene (annet enn at den er en "spesielt redigert PAL-eksklusiv versjon"), men den kommer i en eksklusiv eske og inkluderer en ekstra DVD-film om forhistorien til spillet.

Lanseringen er satt til høsten. For mer informasjon kan du sjekke det offisielle nettstedet til Xenosaga II.

Siste fra forsiden