Penny Arcade-eventyr droppet

Spill blir grafisk novelle

Tredje og siste episode har blitt kansellert.

Etter to episoder med Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness, er det nå slutt for serien. Planen var at det skulle bli en trilogi, men det er nå klart at det siste spillet er kansellert.

Over og ut for spillversjonen av Penny Arcade.

Mye av grunnen skal være at utvikler Hothead Games holder på med det EA-støttede Deathspank.

– De kunne definitivt klart å lage begge spillene. Jeg tror de kunne maktet Deathspank og Episode 3, men jeg tror Episode 3 ville lidd under det. Vi lar heller være enn å gjøre det litt halvveis bra, sier tegneserieskaperen Mike Krahulik til Joystiq.

Spillene er basert på en populær nett-tegneserie som mer enn gjerne har et kritisk skråblikk på spill. De to første episodene fikk en helt grei mottagelse hos kritkere, vi i Gamer.no delte blant annet ut en 6/10 til første episode i 2008.

Kollegaen til Krahulik peker på hvor viktig det er at historien likevel blir avsluttet, selv om det ikke blir noe spill.

– Ja, vårt hovedmål nå er at vi ikke lar folk bli hengende etter fingrene når det kommer til historien, samtidig som vi vil at Hothead skal gjøre sitt beste på sitt prosjekt, sier Jerry Holkins.

Det betyr at siste episode vil fullføres som et grafisk novelle på internett.

Siste fra forsiden