Konkurranse

Vinn: Batman Arkham Asylum

Spill, skjorter og effekter

Kritikerrost actionspill i premiepotten.

Det nyeste Batman-spillet hylles over hele verden. Her på Gamer.no fikk spillet 9 av 10 og karakteriseres som en «usedvanlig underholdende blanding av action, utforsking og lett hjernetrim».

Ett eksemplar til hver plattform.
Batorang, pasientbok og t-skjorte.

Batman Arkham Asylum foregår på Gothams beryktede fengsel og galehus. Batman har igjen fått Jokeren bak lås og slå, men denne gangen er dette en del av klovnens plan. Han tar over Arkham og slipper fri noen av Batmans farligste fiender. Dermed er det opp til den maskerte hevneren å infiltrere det okkuperte galehuset og få slynglene buret inne igjen.

Vi får sniking sniking og kamp i fengselets mange bygninger og utendørsområder, tilgang på massevis av velkjente Batman-dingser, og må hanskes med den mørke ridderens verste fiender.

Nå har vi fått tak i tre kopier av Batman: Arkham Asylum (ett eksempler for hver plattform), tre t-skjorter, en batorang og en pasientjournal skrevet av Dr. Penelope Young, sjefspsykiater på Arkham Asylum. En vinner får spill, skjorte, journal og batorang, mens to andre vinnere får spill og t-skjorte.

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kåret.

Siste fra forsiden