Entelechy i King of Nordic

Spiller King of Nordic mens de er i Sverige på LAN

Entelechy skal forsvare Norges ære fra Birdie LAN.

Mikael «mikki» Gaup og guttene håper på dobbel gevinst denne helgen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR ENTELECHY

Vis mer

Ole «Saidonz» Christensen
Jonathan «Zame» Nyhagen
Henrik «Cryptik» Asphaug
Christoffer «hEllberg» Andersen
Mikael «mikki» Gaup

Fredag kveld er det nok en gang tid for King of Nordic, og denne uken er det Entelechy som tar på seg kampen om å forsvare Norges ære i den nordiske turneringen. Entelechy har deltatt flere ganger i løpet av 2018, og vant hele fire uker på rad tidligere i år.

Entelechy sitter for øyeblikket på Birdie LAN og spiller i en turnering, og var derfor ikke tilgjengelig for et intervju. Birdie LAN arrangeres av ESEN, som også står bak King of Nordic. Du kan følge nordmennene direkte her.

– Vi er glade over å få en mulighet til å vinne litt penger og bygge opp navnet vårt i Norden, fortalte kaptein Ole «Saidonz» Christensen i forkant av Birdie LAN.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 27. april.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden