Nytt innhold for X3: Terran Conflict

Spillet utvides fortsatt

Det skjer stadig nye ting i verdensrommet.

X3: Terran Confilct er et massivt romskipspill hvor du kan reise fritt rundt i rommet og drive med alt fra handel til krigføring. Du starter i det små med et lite romskip og litt penger, men hvis du gjør det godt kan du skaffe deg en flåte av handelsskip og militærfarkoster, og til og med bygge egne romfabrikker.

Pen grafikk.

Nå har Egosoft lansert en omfattende oppdatering for X3: Terran Conflict. Versjon 2.6 inkluderer en rekke nyheter, endringer og forbedringer, men den største nyheten er kanskje en helt ny serie oppdrag (ved navn New Home), og her loves vi mange utfordringer.

Den nye utgaven inkluderer også achievement-poeng via Steam, og hvis du har kjøpt spillet utenom Steam kan du registrere installasjonskoden din på Steam og få Steam-utgaven gratis.

Utviklerne har også lansert en egen bonuspakke som du kan laste ned hvis du vil. Denne inkluderer en rekke små og store forbedringer som folk i spillmiljøet har laget, gjennom spillets skriptsystem.

Om du ikke har X3: Terran Conflict, kan du forresten utnytte deg av at det for øyeblikket selges for halv pris på Steam. Mer informasjon om oppdateringene finner du på spillets nettsted.

Du kan også lese vår anmeldelse for å få et bedre innblikk i hva spillet dreier seg om.

Siste fra forsiden