Spillkonsert tilbake til Norge

Spillmusikk med symfoniorkester

Snart kommer Play! A Video Game Symphony til Norge igjen.

I mars er det duket for et gjensyn med Play! A Video Game Symphony, hvor vi får høre kjente og kjære låter fra spillenes verden bli fremført av et fullt symfoniorkester med kor.

Spillmusikk med skikkelig orkester.

Konserten vil ha med musikk fra spill som Super Mario, Halo, Sonic, The Legend of Zelda, World of Warcraft, Castlevania, Oblivion, Final Fantasy, Battlefield, Metal Gear Solid og Guild Wars, og vi loves også litt klassisk Commodore 64-musikk.

– Vi er glade for å komme tilbake til Norge. Til konserten har vi med splitter nytt videomateriale og orkestrering, som vil bli fremført for første gang under Play. Dette vil bli en uforglemmelig kveld man ikke bør gå glipp av, sier produsent Jason Michal Paul i en pressemelding.

Musikken akkompagneres av spesialdesignet videomateriale, som vises på en helt ny storskjerm. Denne gangen får publikum også lov til å stemme frem en låt, og det vil være andre publikumsaktiviteter før, under og etter showet.

– Spill har endelig fått sin rettmessige plass i kulturbegrepet. Å oppleve spillmusikk fremført av et symfoniorkester og kor er opplevelsesrikt, og er med på å bygge bro mellom to kulturer. Vi kan love en fest for både øyne og ører, og anbefaler alle – fra spillfans til de som ikke engang har opplevd et videospill – å få med seg denne unike opplevelsen, sier Ola Sandvig Pettersen, produsent i Play Event & Productions.

Konserten finner sted 20. mars i Ekeberghallen, som tidligere har huset stjerner som Frank Sinatra, Liza Minelli og Frank Zappa. Nå er det altså spill som står på plakaten.

Informasjon finner du på konsertens nettsted, og du kan kjøpe biletter hos Billettservice.

Siste fra forsiden