Spillopptur for PlayStation 3

Sony lover et mylder av ferske spill til sin nye konsoll innen året er omme.

Spillutvalget har ikke akkurat vært overveldende på PlayStation 3 så langt, noe som ikke er uvanlig på en fersk konsoll. Nå lover Sony imidlertid bot og bedring, og det japanske selskapet kan fortelle at antall spill vil øke drastisk i løpet av 2007.

Heavenly Sword er et av storspillene som er på vei til PS3.

– Vi har over 15 spill som kommer fra våre interne utviklere til PS3 i år. I tillegg får vi mengder av nye spill fra tredjepartsutviklere, noe som vil gi oss mer enn 100 nye titler innen dette året er omme. Vi jobber også med spill og spillpakker til PlayStation Store, skriver Sonys Jack Tretton i Sony Americas nye blogg.

Flere av nyhetene vil bli vist frem på årets E3-messe. Messen har en litt lavere profil og er mer lukket enn tidligere, men det hindrer ikke Sony i å glede seg til begivenheten.

– Alle her hos Sony America jobber veldig hardt for å utvikle og vise frem nye spill. Ikke bare titler som Heavenly Sword, Uncharted: Drake's Fortune og Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, men også et par overraskelser ingen har sett tidligere, sier Tretton.

Årets E3 går av stabelen i perioden 11. til 13. juli i Santa Monica, California. Gamer.no vil selvsagt følge messen tett når den tid kommer.

Siste fra forsiden