Spis bly med Matt Hazard

Eksplosiv spillparodi

En avdanket spillhelt får nytt liv, i Eat Lead: The Return of Matt Hazard.

D3publisher har kunngjort Eat Lead: The Return of Matt Hazard. Dette er et tredjepersons actioneventyr der vi får stifte bekjentskap med Matt Hazard, en avdanket spillhelt fra tidenes morgen, som plutselig får sjansen til å spille i et nytt og moderne spill.

Uheldigvis for stakkars Matt, viser det seg at farene han møter i det nye spillet sitt er ekte, og at noen styrer spillet for å ta livet av ham. Ved hjelp av den mystiske QA må han nå forsøke å overleve prøvelsene som venter.

Vi loves en historie med massevis av humor og full av spillparodier, og D3publisher lover en lattermild opplevelse hver gang vi plukker opp kontrolleren.

Underveis må vi kjempe mot zombier, rom-marinesoldater, cowboyer og genetisk manipulerte supersniksyttere. Heldigvis får vi massevis av våpen og angrep for å ta knekken på dem.

Matts motstander har imidlertid en svært farlig fordel. Han kan nemlig forandre spillet og reglene uten forvarsel, så du må hele tiden være på vakt.

Eat Lead: The Return of Matt Hazard skal etter planen slippes til våren. Utviklingen foregår hos Vicious Cycle.

Hvis du ikke har hørt om Matt Hazard før, kan du ta en titt på et nettsted dedikert til de gamle spillene han angivelig skal ha spilt i.

Siste fra forsiden