Splinter Cell 4 utsatt til september

Ubisoft kjøper et halvt år ekstra utviklingstid til seg selv, og utsetter dermed utgivelsen av Splinter Cell: Double Agent.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent er under utvikling for Xbox 360, PC, PlayStation 2, Xbox og GameCube, og skulle opprinnelig lanseres 31. mars, i følge Ubisoft i Norden. Nå har utviklerne fått et halvt år ekstra, som gjør at spillet er utsatt til september.

- Omleggingen til septemberlansering av Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent gjør det mulig å lansere tittelen på alle plattformer samtidig, inkludert Xbox 360 som forventes å ha en mye større brukerbase på det tidspunktet, forteller Ubisoft i en pressemelding.

De legger også til at utsettelsen gjør det mulig for Ubisoft å opprettholde den høye kvaliteten Splinter Cell-serien er kjent for nå, og i fremtiden. Dermed har de med andre ord allerede røpet at det kommer flere Splinter Cell-spill etter Double Agent, uten at det egentlig var noen overraskelse.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent blir det fjerde spillet i den berømte Splinter Cell-serien. Sam Fisher vender tilbake gjennom en historie som begynner i 2008. Superspionen Sam Fisher sitter i fengsel, men rømmer under en brann. På flukten får han følge av et medlem i en terrorgruppe som han senere er nødt til å infiltere og ødelegge fra innsiden, for å unngå en omfattende terroraksjon.

Det er klart for et dobbeltløp, hvor du på den ene siden må ta imot ordrer fra den nasjonale sikkerhetsadministrasjonen, og på den andre siden vurdere hvor mange terrorister du kan drepe før du blir oppdaget. Alle dine valg vil ha direkte innflytelse på hvordan gameplayet og historien utvikler seg. Oppdragene spenner over hele verden, både under vann, hengende i fallskjerm, eller i en sandstorm.

Siste fra forsiden