Splinter Cell: Double Agent til PS3

Ubisoft har bekreftet at de jobber med en versjon av Splinter Cell: Double Agent for PS3.

Splinter Cell: Double Agent har allerede kommet til de fleste plattformene, og nå kommer det til én til, nemlig PlayStation 3. Ubisoft har nemlig bekreftet at de vil gi ut en PS3-versjon av dette spillet til våren neste år, og i Europa ser det ut som denne vil bli en lanseringstittel for Sonys nye konsoll.

Bilde fra Xbox 360

Double Agent er det fjerde spillet i den berømte Splinter Cell-serien. Sam Fisher vender tilbake gjennom en historie som begynner i 2008. Superspionen Sam Fisher sitter i fengsel, men rømmer under en brann. På flukten får følge av et medlem i en terrorgruppe som han senere er nødt til å infiltrere og ødelegge fra innsiden, for å unngå en omfattende terroraksjon.

Det er klart for et dobbeltløp, hvor du på den ene siden må ta imot ordrer fra den nasjonale sikkerhetsadministrasjonen, og på den andre siden vurdere hvor mange terrorister du kan drepe før du blir oppdaget. Alle dine valg vil ha direkte innflytelse på hvordan gameplayet og historien utvikler seg. Oppdragene spenner over hele verden, både under vann, hengende i fallskjerm, eller i en sandstorm.

PlayStation 3-utgaven av Splinter Cell: Double Agent vil komme med støtte for PS3-kontrollerens bevegelsessensor, samt nye flerspillerkart og "skins".

Siste fra forsiden