Square Enix vil vurdere å ta med Final Fantasy VII-sidesprang i nyversjonen

Kan vi få gjensyn med Crisis Core eller Dirge of Cerberus?

Square Enix

Final Fantasy VII Remake ble avduket i 2015, men tre år senere vet vi fortsatt svært lite om den kommende nyversjonen. Spillsjef Tetsuya Nomura har blant annet hintet om endringer til kampsystemet, men det er også mulig at vi får innhold som ikke var med originalen

Dirge of Cerberus kom til PlayStation 2 i 2006.
Square Enix

Under et arranegment for The World Ends with You: Final Remix i oktober, fikk Nomura spørsmål om Before Crisis: Final Fantasy VII – et japansk mobilspill fra 2007. Ifølge Famitsu (via Gematsu) svarte spillsjefen at Square vil vurdere å ta med annet Final Fantasy VII-innhold i nyversjonen.

– Jeg tenker stadig på ideer knyttet til nyversjonens lansering, og snakket med produsent Yoshinori Kitase om nettopp dette i dag. Vi gamle travere vurderer forskjellige ting som kan følge med i nyversjonen, som for eksempel om vi kan gjøre noe med Compilation of Final Fantasy VII også, sa Nomura.

Compilation of Final Fantasy VII er en samling med spill satt til Final Fantasy VII-universet. Nevnte Before Crisis fortalte historien om Turks-organisasjonen, Dirge of Cerberus var et skytespill for PlayStation 2 med Vincent Valentine i hovedrollen og Crisis Core for PlayStation Portable handlet om Zack fra SOLDIER.

Filmene Last Order og Advent Children regnes også som en del samlingen, og tar for seg hendelser satt henholdsvis før og etter handlingen i hovedspillet.

Hvordan Compilation-titlene eventuelt vil veves inn i Final Fantasy VII Remake er utvikleren selv ikke sikker på. Mens fans trolig ville bli fornøyde med enkelte gjensyn, er det nok mange som håper at Square først og fremst konsentrerer seg om å levere nyversjonen i seg selv.

Final Fantasy VII Remake har ikke fått en offisiell slippdato.

Les også: Dette er den lange veien til Final Fantasy VII Remake »
Les også: – Final Fantasy VII Remake ble avduket for tidlig »

Siste fra forsiden