SSX-ryktene forsterkes

Det spekuleres i at et nytt spill i snøbrettserien annonseres snart.

Det er viktig for enhver konsollprodusent å by på et knippe solide lanseringsspill, men det har ofte vært lettere sagt enn gjort. Slik var ikke tilfellet for Sonys PlayStation 2, for allerede på dag én bød konsollen på fremtidige kultklassikere som TimeSplitters og det heseblesende snøbrettspillet SSX.

Wii-eksklusive SSX Blur er det foreløpig siste spillet i serien.

Begge spillene ble etter hvert til serier, men SSX oppnådde nok større gjennomslag hos den gemene hop enn hva førstnevnte gjorde. Derfor endte serien til slutt opp med fire rimelig forskjellige spill, og det siste er drøyt tre år gammelt.

For noen ukers tid siden rapporterte vi om at det endelig kan være et nytt SSX-spill på vei, og en nylig reklamesnutt for Spike Video Game Awards ser ut til å underbygge dette.

I klippet, som ikke er av det lengste slaget, får vi se et overblikk av Jorden fra verdensrommet, før det zoomes inn til snødekte fjellandskap. Videre kan skimter et helikopter som freser gjennom omgivelsene, før vi får beskjed om å gjøre oss klare til å ta over planeten.

Videoen er av det vage slaget, og det er ingenting konkret som tilsier at dette er et nytt SSX-spill. Spillbloggen Kotaku har likevel vært i kontakt med kilder som sier at klippet tidligere bar logoen til SSX-skaperne EA.

Dette er ikke det eneste spillet som skal avdukes på den kommende prisutdelingen, som foregår 11. desember. BioWare, Epic Games og Sony har alle store avsløringer de skal komme med under gallaen.

Siste fra forsiden