Star Citizen har fått racingmodus

Hvem er den raskeste piloten der ute?

Roberts Space Industries

Spillmiljøet fortsetter å spy inn penger i romskipspillet Star Citizen, og utviklerne passerte nylig en ny milepæl. Hele 53 millioner dollar har de fått, hvilket utgjør cirka 340 millioner norske kroner, og resultatet er at spillet skal få et laug som avgjør tvister i spilluniverset.

Youtuberen Scott Manley ser på den nye oppgraderingen.

Når det neste pengemålet nås vil datafigurer på planeter – som bartendere, renholdsarbeidere, doktorer og entertainere – oppføre seg på mer distinkte måter, ifølge utviklerne.

Ny oppdatering

Takket være spillmiljøets nærmest absurde giverglede, samt salg av relativt dyre romskip til det endelige spillet, har Star Citizen blitt utvidet kraftig i forhold til det originale konseptet. Ukens største nyhet er et godt eksempel på dette.

Spillet har nemlig fått en egen racingmodus, der spillerne kan fly rundt svevende baner med romskipene sine. Her får de konkurrere med hverandre, samtidig som de lærer seg å mestre de ulike skipene.

Originalen er bedre, men dette er likevel en imponerende video.

Den nyeste oppdateringen inkluderer også en rekke andre nyheter, som samarbeidsspill i Vanduul Swarm-modusen, forbedret ytelse for alle romskipene i spillet, utvidede hangarer og to nye romskip.

For det ene av disse skipene har utviklerne lansert en Top Gear-aktig videosnutt på Youtube, der en person som forsøker å høres ut som Jeremy Clarkson «anmelder» romskipet.

Star Citizen har fortsatt en lang vei å gå før ferdigstillelse. Like lang vei har nok ikke konkurrenten Elite: Dangerous, som ser ut til å tilby en mer begrenset og fokusert opplevelse.

Siste fra forsiden