Star Wars Battlefront får en betaperiode før lansering

Star Wars Battlefront får en betaperiode før lansering

Da får du teste både Luke Skywalker og Darth Vader.

EA

Siden Star Wars Battlefront først ble avslørt har det vært spørsmål om en eventuell offentlig beta-test av storspillet før lanseringen.

Nå har utvikleren, DICE, bekreftet at svaret er et definitivt ja.

Betaen vil bli tilgjengelig tidlig i oktober til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Star Wars Battlefront.

Spill som far og sønn

Betaen vil blant annet inkludere Walker Assault on Hoth: en flerspiller-kamp mellom rebellene og Imperiet på opptil 40 spillere. Det vil i tillegg til dette være mulig å spille som to av de mest ikoniske karakterene i Star Wars-universet, nemlig Luke Skywalker og Darth Vader.

Dessuten kommer betaen til å introdusere et overlevelsesoppdrag: Survival Mission on Tatooine, hvor du og en venn må kjempe imot bølger av Imperiets styrker.

Tilleggsvis nevnes en annen modus kalt «Drop Zone», men akkurat hva det innebærer gjenstår å se.

På spillets hjemmeside avsløres det videre at det er mulig å samle poeng i et strategisk kortspill kalt «Base Command» for å få tilgang til «Star Cards», ulike typer våpen og mer i Battlefront. Dette er i forbindelse med den såkalte «Star Wars Battlefront Companion»-opplevelsen, som også lar deg sjekke relevante Battlefront-statistikker.

Kortspillet vil følgelig bli gjort tilgjengelig når betaen begynner på Battlefronts offisielle hjemmeside.

Ettersom annonseringen ikke sier noe om at det er nødvendig å forhåndsbestille Battlefront for å delta, er det god grunn til å mistenke at dette er en åpen beta. EA DICE har imidlertid verken røpet hvor lenge betaen kommer til å vare eller en spesifikk startdato.

Star Wars Battlefront er et første- og tredjepersons skytespill utviklet av EA DICE og publisert av Electronic Arts. Star Wars Battlefront skal lanseres 20. november, 2015.

Vi testet spillet i sommer.
Star Wars Battlefront føles som en frisk og unik versjon av Battlefield »

Siste fra forsiden