Star Wars: Battlefront

Den standardiserte overskriften lyver litt, for LucasArts har ikke gitt ut én, men to små trailere fra dette spillet.

Star Wars: Battlefront ser ut til å være LucasArts sitt forsøk på å "låne" gameplayet fra Battlefield-serien, for så å putte det hele inn i Star Wars-universet som har så mange tilhengere. Spillet skryter av intense flerspillerkamper hvor opp til 32 spillere får kjempe så busten flyr på 15 kart fordelt på ti av de kjente Star Wars-planetene (konsollversjonene er begrenset til 16 spillere samtidig).

Spillet inneholder en haug av våpen og kjøretøy, som for eksempel AT-ST, X-Wing og "speeder bike". Planetene du får kjempe på inkluderer Hoth, Geonosis, Yavin, Tatooine og Naboo, og spillet inneholder fire fraksjoner som du kan representere (opprørerne, imperiet, en klonehær og en droidehær).

For å gjøre spillet til noe mer enn "Battlefield i rommet" har utviklerne i Pandemic Studios lagt til en modus som de kaller "conquest". Her kjemper fraksjonene om en serie med planeter, og hvis din fraksjon vinner vil dere få velge mellom en rekke bonusegenskaper som dere kan utnytte dere av i senere slag. Målet er naturligvis å ta over Star Wars-universet planet for planet.

De nye filmene (10 MB) kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden