StarCraft II: Legacy of the Void har fått slippdato

Strategikjempen må krangle med Fallout 4 og Rise of the Tomb Raider om kalenderplassen.

Blizzard

Blizzard skal slippe StarCraft II: Legacy of the Void den 10. november. Dette forteller selskapet selv i en pressemelding. Dermed må spillet kjempe om oppmerksomheten mot både Rise of the Tomb Raider og Fallout 4, som begge to slippes samme dag.

StarCraft II: Legacy of the Void.

StarCraft II: Legacy of the Void avslutter StarCraft II-trilogien, og følger opp historiene fra 2010s Wings of Liberty og 2013s Heart of the Swarm.

Mens de to foregående spillene sentrerte seg rundt menneskerasen Terran og den insektslignende Zerg-rasen, skal Legacy of the Void fokusere på den høybårne Protoss-rasen i det som har blitt beskrevet som en desperat siste kamp mot de onde kreftene som truer med å ødelegge alt.

Fikk også se åpningssnutt

Datoen ble først spikret i kalenderen under finalene sesong 3 i World Championship Series i StarCraft II. Da fikk det polske publikumet i Krakow, samt alle som fulgte sendingene på nett, også se åpningsfilmen til spillet. Den kan du se nederst i artikkelen.

Skjermbilde fra kampanjen i StarCraft II: Legacy of the Void.

For øyeblikket koser mange seg med flerspillerdelen i en lukket betatest som introduserer noen nye enheter og endringer til strategispillet.

De som forhåndsbestilte StarCraft II: Legacy of the Void tidligere på sommeren, fikk i juli tilgang på en prologkampanje kalt Whispers of Oblivion. Vi kalte det lille ekstraeventyret en perfekt ventepølse for de som lengter etter å spille mer StarCraft.

Nå runder teamet bak spillet av stjernesagaen og ser mot nye eventyr.
Blizzard sier de blant annet vil vurdere å lage Warcraft IV »

Se StarCraft II: Legacy of the Void-åpningen. (Video: Blizzard)

Siste fra forsiden