Starfield - DLSS

Starfield har endelig fått DLSS-støtte og raskere spising

Ny oppdatering offisielt lansert.

Bethesda

Etter snaue to uker med betatesting har Bethesda offisielt rullet ut en ny oppdatering for Starfield, med blant annet etterlengtet funksjonalitet for PC-spillere.

Oppdatering 1.8.86 legger offisielt til støtte for DLSS. Nvidia-teknologien lar spill kjøre med flottere visuell kvalitet gjennom oppskalering av bildet, uten at det går for hardt utover bildefrekvensen.

Spillere har etterspurt DLSS siden Starfield først ble lansert i september. Den nyeste oppdateringen introduserer DLSS Super Resolution, Deep Learning Anti-aliasing (DLAA), Nvidia Reflex Low Latency og DLSS Frame generation for spillere som har moderne nok skjermkort.

Videre lokker Bethesda med flere ytelsesforbedringer, bedre stabilitet og fiksing av en rekke feil. Sniking er blitt litt mer effektivt i spillet enn det var tidligere og nå går det kjappere å spise maten man finner. I stedet for å måtte gå inn i menyen kan man nemlig nå stappe i seg alt man kommer over med ett tastetrykk.

Lanseringen av Starfield i september ble en vinner for Microsoft. Selskapet meldte om flere Game Pass-abonnenter på slippdagen enn noen annen dag siden tjenesten ble lansert i 2017. Den tidlige populariteten gjorde imidlertid ikke utslag på årets The Game Awards, der Starfield kun er nominert til én pris.

LES OGSÅ: Her er de nominerte for årets The Game Awards »

Siste fra forsiden