Starfield - FOV

Starfield introduserer justering av synsfeltet

Romspillets nyeste oppdatering lover også bedre stabilitet og ytelse.

Bethesda

Bethesda fortsetter å dytte ut oppdateringer for Starfield. Mandag fikk romspillet nok en liten justering, kalt Update 1.7.36.

Via sine nettsider forklarer utvikleren at oppdateringen i hovedsak introduserer én nyhet til spillopplevelsen. Dette er muligheten til å forandre synsfeltet – såkalt Field of View (FOV) – slik at du ser mer eller mindre på skjermen av gangen. Dette gjelder enten man er i første- eller tredjepersons kameravinkel.

Videre lokker 1.7.36 med forbedringer til stabilitet og ytelse på samtlige plattformer. Dette fortsetter å være et fokus for Bethesda, mens teamet også pusler med større oppdateringer for Starfield.

Bethesda slipper stadig nye oppdateringer for Starfield.
Bethesda

Utvikleren har blant annet lovet flere valgmuligheter for spillets grafikkinnstillinger. Støtte for DLSS og ultrabrede skjermer skal også på plass, samt en knapp som lar deg spise mat du finner i spillet uten å måtte gå gjennom menyene.

Når disse tingene kommer er ikke kjent, men det ser ut til at Bethesda ruller ut ting etter hvert som de blir klare. Utvikleren har for øvrig også bekreftet at offisiell støtte for modifikasjoner kommer en gang til neste år.

LES OGSÅ: Dette er Starfield-modifikasjonene du trenger »

Siste fra forsiden