Starfield

Starfield-oppdatering lover bedre ytelse og færre spillkrasj

Ute for samtlige plattformer nå.

Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Bethesda rullet mandag ut en mindre oppdatering til Starfield. Denne forbedrer både ytelse og stabilitet for spillet, og rydder samtidig opp i diverse feil.

Starfield-oppdatering 1.7.33 er ute nå.
Bethesda

Via sine nettsider forteller utvikleren at det fortsatt jobbes med flere større oppdateringer som Starfield-spillere har etterspurt. I mellomtiden fortsetter teamet imidlertid å fokusere på ytelse og å forhindre spillkrasj. Den nyeste Starfield-oppdateringen inkluderer derfor «diverse stabilitets- og ytelsesforbedringer», som skal forhindre at spillet krasjer eller låser seg.

Videre rydder oppdateringen opp i grafikkproblemer, som for eksempel at oppskalering fører til uskarpe teksturer. Trøbbel med gjenstander som forsvinner på skip, enten hvis spillere plasserer dem på utstillingsdukker eller i Razorleaf Storage-esker, skal også være fikset.

Tidligere har Bethesda blant annet lovet DLSS-støtte, en knapp som lar deg spise mat du finner uten å måtte gå inn i menyer og justering av synsfeltet. Dette og mer kommer i fremtidige oppdateringer, men akkurat når er foreløpig uklart.

Utvikleren har også kunngjort at offisiell støtte for modifikasjoner er på vei. Dette skal stå klart i 2024, og spillere loves lignende «mod»-funksjonalitet som i for eksempel The Elder Scrolls V: Skyrim.

LES OGSÅ: Starfield har allerede fått det kraftige modifikasjonsverktøyet Script Extender »

Siste fra forsiden