Starfield dato

Starfield utsettes til i høst

Har fått konkret dato.

I en ny trailer spikrer Microsoft og Bethesda slippdatoen til Starfield – det etterlengtede sci-fi-spillet fra utviklerne av The Elder Scrolls og de moderne Fallout-spillene.

Starfield.
Bethesda

Starfield slippes 6. september, etter at planen til nå har vært å lansere spillet i vår. Spillet hadde tidligere en slippdato satt til 11. november i 2022, men ble utsatt på vårparten i fjor. Dermed er dette andre gang Bethesda ser seg nødt til å utsette spillet for å finslipe opplevelsen.

Starfield slippes kun til Windows og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Bethesda dropper PlayStation 5 fremover »

I traileren varsler Bethesda-topp Todd Howard at en tørre presentasjon av spillet er planlagt 11. juni i år. Starfield-presentasjonen skjer i tandem med en større Microsoft-presentasjon som skal vises like før det nye blikket på sci-fi-spillet.

For øvrig står Microsoft, Sony og Nintendo over E3 i år, men har alle sine egne presentasjoner planlagt i sommermånedene.

Fremtidsepos

Konseptkunst fra Starfield.
Bethesda

Så langt har vi sett ganske lite av det kommende storspillet, men vi vet at det i bunn og grunn er et stort åpent spill der man skal kunne ha et vidt utvalg av gjøremål. Spillet virker å videreføre de åpne verdenene fra The Elder Scrolls-spillene og de nyere Fallout-spillene, med et rikt univers å sette seg inn i.

Spillet er satt om lag 300 år inn i fremtiden, og man inntar rolen som en rekrutt i Constellation. Dette er et team med utforskere som har som mål å løse universets mange gåter ved å reise rundt i det. Her vil man stikke innom flere planeter, og møte ulike fraksjoner og kulturer.

LES OGSÅ: Starfield lover å gi spillere full valgfrihet »

LES OGSÅ: Her er tre av Starfield-byene spillere skal få utforske »

Siste fra forsiden