Starfield - Redfall

Starfield utsatt til neste år

Bethesda flytter også Redfall-lanseringen til 2023.

Bethesda

Starfield vil likevel ikke lanseres 11. november i år. I stedet har Bethesda sett seg nødt til å utsette spillets lansering til en gang i første halvdel av 2023.

Redfall må også vente på tur.
Bethesda

Utvikleren meldte samtidig at actionspillet Redfall, som utvikles av Prey- og Dishonored-skaper Arkane, også nå skal lanseres til neste år.

Trenger mer finpuss

Via Twitter forklarer Bethesda at grunnen ganske enkelt er at spillene trenger mer tid for å sørge for at alt blir klappet og klart til lansering.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

– Teamene hos Arkane Austin (Redfall) og Bethesda Game Studios (Starfield) har enorme ambisjoner for spillene sine, og vi ønsker å sikre at dere får de beste, mest polerte versjonene av dem.

Videre takket utvikleren for fansens fortsatte støtte, og lovet i samme slengen at vi snart skal få se mer fra både Starfield og Redfall – trolig under utviklerens sommerpresentasjon 12. juni.

– Vi gleder oss til å dele vår første omfattende kikk på spilling fra både Redfall og Starfield snart.

Romeventyr og vampyrkamp

Starfield er Bethesdas neste store hjertebarn, som ble avduket tilbake i 2018. Spillet tar oss med ut i verdensrommet, der man ifølge utvikleren skal få frihet til å gjøre det meste og enda litt til.

Redfall fikk vi først se under fjorårets E3-show, det første etter Microsofts oppkjøp av Bethesda. Spillet er en samarbeidsskyter satt til en åpen verden, der spillere jobber sammen for å bekjempe vampyrer.

Begge spillene kommer utelukkende til PC og Xbox Series X/S.

Les også
Starfield-hovedpersonen vil ikke ha en stemme i spillet

Siste fra forsiden