Xbox E3

Xbox og Bethesda skal ha sin sommerpresentasjon 12. juni

E3 er avlyst, men Xbox har sin egen greie likevel.

Konseptkunst fra Starfield.
Bethesda

Selv om E3 er avlyst for i år, ligger det an til å bli en tradisjonell digital spillfest likevel. Geoff Keighley har allerede varslet at han gjentar fjorårets Summer Game Fest i juni en gang, og nå kaster også Microsoft seg på.

Xbox og Bethesda inviterer seere til å se hva de har kokt sammen 12. juni klokka 19:00. Man kan følge presentasjonen på Twitch og YouTube.

– Dette showet skal vise frem de fantastiske titlene som kommer fra Xbox Game Studios, Bethesda og våre partnere verden over, forteller Xbox på sine nettsider.

Ingen spill er varslet ennå, men vi tipper at spillselskapet bruker en god del tid på å dykke ned i Starfield som slippes i november i år. Det kommende rom-spillet er utviklet av studioet bak Fallout 4 og The Elder Scrolls V: Skyrim, og er ventet å bli nok et massivt rollespill.

Ellers er det en hel del spill fra Xbox stadig økende portefølje av spillstudio som har ligget i dvale en stund. Titler som Perfect Dark, Avowed fra Obsidian, Fable, Everwild fra Rare og Senua's Saga: Hellblade II er spill vi håper vi snart får se mer av.

Utover det forventer vi at flere store spillselskaper følger opp med sine egne presentasjoner i sommer, men vi vet ennå ikke helt når. PlayStation, Nintendo, EA, Square Enix og Ubisoft har hatt for vane å stille opp, så vi får se hva som skjer de neste månedene.

LES KOMMENTAR: – 2021 var året da Microsoft lærte av sine feil »

Siste fra forsiden