Steam Game Festival

Steam Game Festival byr på over 900 demoer for kommende spill

Tre norske spill er med på festivalen.

Skjermdump fra Steam

Tirsdag kveld sparket Steam i gang nok en utgave av nettbutikkens Game Festival. Arrangementet serverer smakebiter på kommende spill, i form av utviklerintervjuer, spilløkter og ikke minst demoer.

Sommerutgaven av Steams spillfestival er i gang.
Valve

I en pressemelding forteller Valve at denne Game Festival-utgaven byr på over 900 demoer. Til sammenligning var det kun 40 spill som var med forrige gang, så det er altså snakk om en liten oppgradering.

Som sist har hele opplegget imidlertid en utløpsdato, og klokken 19:00 på mandag 22. juni forsvinner de fleste demoene. Med andre ord har du begrenset med tid på å teste spillene du er interessert i.

På listen over deltakere er for eksempel overlevelsesspillet Grounded fra Obsidian Entertainment, og sktespillet der du spiller som en fugl – SkateBird. Everspace 2 byr på kamp og rollespill i verdensrommet, mens Spiritfarer er et strategispill som handler om å navigere den vanskelige ferden over til dødsriket.

Blant de mange, mange Game Festival-spillene finner vi også et knippe norskutviklede spill. Polyblock Studio serverer stridsvognaction for to til fire spillere i Tanknarok, Encircle Games stiller med sitt party-spill, kalt Wigged out, og Tinimations byr på rytmespill i Klang 2.

LES OGSÅ: En haug med EA-spill er nå ute på Steam »

Siste fra forsiden