Steelrising

Steelrising kombinerer Dark Souls og fransk robotrevolusjon

Se den første «gameplay»-traileren for actionrollespillet.

Det var i fjor sommer at Greedfall-skaper Spiders dro sløret av sitt neste prosjekt, et actionrollespill kalt Steelrising. Siden den gang har vi ikke hørt stort fra den kanten, men nå har utvikleren omsider vist mer av hva spillet har å by på.

Steelrising.
Nacon

Under tirsdagens Nacon Connect-sending slapp Spiders den første skikkelige «gameplay»-traileren for Steelrising. Videoen kan du se øverst i artikkelen, og etter alt å dømme kan spillere forvente ganske så frenetiske kamper.

Slagene utspiller seg på beste Dark Souls-vis, og som Spiders-sjef Jehanne Rousseau forteller bør opplevelsen virke kjent for alle som noen gang har prøvd seg på et Souls-lignende spill.

Ifølge Rousseau er spillfiguren riktignok noen hakk mer akrobatisk enn i spill som nevnte Dark Souls. Basert på traileren er det litt mer hopp og sprett, men ellers skilter Steelrising med kjente elementer som nærkamp med et variert utvalg våpen og tilsynelatende et knippe magiske egenskaper.

Steelrising foregår i et alternativt univers, og er satt under den franske revolusjonen på slutten av 1700-tallet. Ludvig XVIs private robothær skaper kaos for innbyggerne av Paris, og i rollen som Marie Antoinettes livvakt er det opp til spillerne å lede kampen for frihet.

Steelrising kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S i juni 2022.

Dark Souls-utvikleren pusler fortsatt videre med sitt neste spill.
Elden Ring skal etter planen lanseres i januar »

Siste fra forsiden