Stor Call of Duty-turnering er i gang

Kvalifiseringen har startet, og alle kan være med.

Har du tre kompiser du spiller mye Call of Duty sammen med? Føler du at laget ditt er uovervinnelig, og har lyst til å bevise det for hele verden? Nå har du sjansen i den første årlige turneringen arrangert av Activision, i samarbeid med ESL.

Skulle ikke heder, ære og retten til å kalle seg den beste være nok, så lokker også arrangørene med en premiepott på fem og en halv million norske kroner i den internasjonale finalen.

Neste runde på søndag

For å komme dit, må man først delta i den europeiske kvalifiseringen. Den har allerede startet, og neste runde skytes i gang førstkommende søndag, 17. februar. Gjennom kvalifisering skal man finne de seksten beste lagene i Europa, fordelt på to lag fra åtte ulike regioner. Skandinavia er en av regionene, og her har altså norske lag mulighet til å kapre en av plassene.

Under finalehelgen i Køln skal de seksten lagene kjempe om en førstepremie på cirka 55 000 kroner. I tillegg blir det beste laget fra hver av de åtte regionene sendt til den store, internasjonale finalen i Los Angeles.

Og det er her man skal tevle om de store pengene. Det seirende laget fra finalen i USA vinner over 300 000 norske kroner, i tillegg til muligheten for å kalle seg det beste laget i verden.

Kriteriene for å delta er at du må ha spilt hele kvalifiseringen med tre av fire medlemmer på laget. Dessuten må tre av de fire også være fra samme region man kvalifiserer seg fra. Man må også ha fylt 18 år innen finalen i Køln går av stabelen. Verdt å notere seg er også at hele turneringen skal spilles på Xbox 360.

Klør det litt i avtrykkerfingeren når du leser dette, er det bare å melde seg på.

Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Black Ops II
Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Black Ops: Declassified

Siste fra forsiden