Stor lekkasje avslører neste års Assassin's Creed-spill

Turen går til London under viktoriansk tid på 1800-tallet.

Velkommen til London.
Kotaku, Ubisoft

Årets to Assassin's Creed-eventyr har så vidt rukket å bli tørre bak ørene, men allerede nå vet vi hva vi har i vente neste høst. Nettstedet Kotaku har snust frem en 7 minutter lang intern video, og har sågar noen bilder fra videoen.

London, baby!

Neste høst har Ubisoft planer om å slippe Assassin's Creed: Victory til PlayStation 4, Xbox One og Windows. London under 1800-talle er bakteppet for snikmorderdramaet denne gangen, noe som byr på en rekke kjente situasjoner og bygninger fra viktoriansk tid.

Videoen skal ha vist en ny snikmorder som utkjemper en duell på toppen av en hestekjerre som suser avgårde, som bruker en gripekrok for å komme seg rundt i buen, og som slåss på toppen av et tog i bevegelse.

Bat... nei, Assassin's Creed, ja.

Etter Kotaku å dømme er dette det eneste store Assassin's Creed-spillet som kommer neste år, noe som kan tolkes som at Ubisoft nå gir slipp på Xbox 360 og PlayStation 3. Årets Assassin's Creed Rogue blir dermed det siste spillet på de nå åtte år gamle konsollene.

Ubisoft er ikke fornøyde

Ikke lenge etter avsløringen gikk Ubisoft ut og bekreftet at bildene var ekte, men virket ikke veldig fornøyde med avsløringen.

Hvem sier vel nei takk til en flosshatt?

– Det er alltid uheldig når interne dokumenter, som ikke er ment for det offentlige rampelyset, lekker. Og, selv om vi helt klart er glade når folk er spente på våre kommende spill, blir vi skuffet på vegne av våre fans og vårt utviklerteam når disse dokumentene nå er gjort tilgjengelig. Teamet hos vårt Quebec-studio har jobbet hardt med dette spillet i de siste årene, og vi gleder oss til vi offisielt kan avduke hva studioet har jobbet med senere. I mellomtiden er vår største prioritering å gjøre Assassin's Creed Unity-opplevelsen bedre for alle, skrev Ubisoft til en rekke pressesider.

Selskapet sikter antageligvis her til den skrale formen Assassin's Creed Unity be lansert i. Da spillet ble sluppet i midten av november haglet det med tilbakemeldinger om tekniske problemer og bugs. Ubisoft har brukt mye av tiden etterpå på å rette opp problemene med oppdateringer, og kansellerte også sesongpasset for spillet, og gir bort et gratis spill til de uheldige som kjøpte det.

Dette blir det første Assassin's Creed-spillet som blir utviklet i ledelse av Ubisoft Quebec-studio, etter at tidligere innslag har vært signert Ubisoft Montreal. Det betyr ikke at gjengen ikke har hatt fingrene med i spillet tidligere, og de har bidratt på enkelte spill og har utviklet noe av det nedlastbare innholdet.

I kjølvannet av problemene med det nyeste innslaget vil Ubisoft endre seg litt.
Den trøblete Assassin's Creed Unity-lanseringen får Ubisoft til å tenke nytt »

Siste fra forsiden