Stor-MMO utgis i mars

RIFT har fått sin plass i kalenderen.

Mye har skjedd i Trion World Network siden spillstudioet ble stiftet for nesten fem år siden. Nye prosjekter har blitt annonsert, nøkkelmedlemmer har gått videre i håp om grønnere beitemarker og selskapet har samlet inn over 600 millioner norske kroner i kapital - uten å ha gitt ut et spill.

Skumlinger det der.

Det endrer seg nok kjapt. Via en pressemelding kan de i dag erklære at et av deres kommende MMO-prosjekter, RIFT, utgis 4. mars til PC.

Vi har omtalt dette spillet tidligere, men for ordens skyld kan det nevnes at det er et massivt onlinespill satt i en fantasisetting. Spillverdenen Telara er i ferd med å rase sammen, og ved hjelp av portaler skal du traversere spillområder i stadig endring. Dynamikk skal være nøkkelordet her, og du vil selv kunne påvirke verdenens forandring.

– Utgivelsen av RIFT er resultatet av mye hardt arbeid, og skal gi spillerne det mest komplette og dynamiske online-spillet der ute. Gjennom dedikasjonen og kreativiteten til veteranene i utviklingsgruppen vår, har vi skapt en usedvanlig velpolert og engasjerende verden fylt med eventyr, overraskelser og skjønnhet. Vi gleder oss til å avduke RIFT, sier Lars Buttler, som er sjef for Trion World Network.

Jomfruutvikleren har også andre MMO-prosjekter under utvikling, blant annet et science fiction-basert et og en mystisk PlayStation 3-eksklusiv utgivelse.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden