Stor Overwatch-oppdatering krever at du installerer spillet på nytt

Blizzard varsler omfattende endringer.

Blizzard

Den neste store oppdateringen for Overwatch vil tvinge spillere til å installere hele spillet på nytt. Det forteller Blizzard via sine nettsider.

Oppdateringen introduserer også den nye helten Ashe.
Blizzard

Oppdateringen, som enda ikke har noen planlagt slippdato, vil introdusere omfattende endringer til spillet. Disse er såpass store at at det ikke er mulig å legge dem inn oppå den eksisterende klienten, forklarer utvikleren.

I en uttalelse til Kotaku beskriver Blizzard oppdateringen som en «remaster», eller nyversjon av spillet. Utvikleren tar sikte på å redusere lastetider, forbedre ytelse på svakere maskiner og redusere spillets størrelse på PlayStation 4. I tillegg lover utvikleren å rette opp diverse feil og oppdatere nødvendige systemer for å støtte fremtidig innhold til spillet.

Utvikleren påpeker også at oppdateringen gjelder for både PC og konsoller. For de som har lastet ned testserveren på PC vil nedlastingen riktignok bli langt mindre, men akkurat hva det betyr er foreløpig uklart.

Ved siden av de omfattende endringene vil oppdateringen også introdusere en ny figur til Overwatch. Ashe er en ny cowboy-lignende helt, på linje med McCree, som kan rive motstandere i fillebiter med sin semiautomatisk rifle. Du kan lese mer om Ashe på spillets nettsider.

Lyst på en litt annen skytespillopplevelse?
Akkurat nå får du Destiny 2 helt gratis på PC »

Siste fra forsiden