Dota 2 / The International 2016

Store overraskelser på The International

En av hendelsene har skapt historie i Dota 2.

Her fra åpningsseremonien til The International 2016.
Valve

Overraskelsene har ikke latt vente på seg i årets største Dota 2-turnering. The International har allerede krevd åtte ofre som måtte reise hjem. De fleste synserne der ute kunne nok neppe forestilt seg at blant de åtte lagene som allerede er ute skulle man finne lag som Team Secret, Natus Vincere, Alliance og OG. Sistnevnte var en av de største forhåndsfavorittene før turneringen startet, men bommet totalt i kamp mot et av de mer ukjente lagene i turneringen, TNC Gaming.

TNC Gaming-lagkaptein Jimmy «DeMoN» Ho har grunn til å smile.
Valve

TNC Gamings seier over OG runger rundt i verden som en av de største bragdene i Dota 2, og det med god grunn. TNC Gaming hadde aldri før kampen mot OG vunnet en best-av-tre-kamp mot et lag utenfor sørøst-Asia, og definitivt aldri mot et av verdens best rangerte lag. Nå kan de juble over å ha sikret seg minst 4 millioner kroner i premier, en pengesum som er ti ganger mer enn de har vunnet til sammen før turneringen.

Evil Geniuses med egen bragd

I kjølvannet av OGs tidlige avskjed fortsetter Evil Geniuses å imponere. De slo tilbake mot EHOME, og snudde en vanskelig situasjon til seier etter at EHOME fikk såkalte «mega creeps» etter å ha ødelagt alle angrepsbrakkene til Evil Geniuses i første runde. Dette er første gang i en International-kamp at et lag har kommet tilbake etter å ha kjempet mot «mega creeps». De vant også andre runde, noe som sikret dem plass i finalen i vinnerpuljen.

Dagens kamper følger du her.

Slik spilles de resterende kampene

Fire kamper står på dagens agenda, inkludert en All-Star-kamp. I 3. runde i taperpuljen spiller TNC Gaming mot Digital Chaos, mens Fnatic møter Team Liquid. Vinneren av første kamp møter EHOME i 4. runde i taperpuljen i kveldens tredje kamp. Vinneren av kveldens andre kamp møter MVP Phoenix i 4. runde i taperpuljen på fredag.

Torsdag 11. august, 3. og 4. runde i taperpuljen og All-Star-kamp
TNC Gamingmot Digital ChaosBO31-2
Fnaticmot Team LiquidBO32-0
EHOMEmot Digital ChaosBO30-2
All-Star Lag 1motAll-Star Lag 2BO1
Fredag 12. august, 4. og 5. runde i taperpuljen og delfinale i vinnerpuljen
MVP Phoenixmot FnaticBO30-2
Wings Gamingmot Evil GeniusesBO32-0
Digital Chaosmot FnaticBO32-0
Lørdag 13. august, finalen i taperpuljen og hovedfinalen
Evil Geniusesmot Digital ChaosBO31-2
Wings Gamingmot Digital ChaosBO53-1

Klikk her for fullt turneringsoppsett med resultater.

Siste fra forsiden