League of Legends - LCS uke #4

Stort oppgjør mellom publikumsfavorittene

Vi har samlet noen av de mest spennende kampene fra forrige ukes LCS-runde.

Alliance og Fnatic ryker i hverandere.
Faksimile av Riot Games' sending

Fjerde uke av League of Legends Championship Series er unnagjort med spennende møter i både Europa og USA. Med hele 16 kamper i uken kan det bli mye å holde styr på. Her har vi samlet noen av helgens beste kamper.

Basketak mellom publikumsfavorittene

LCS slo på stortromma allerede i helgens første kamp med et storoppgjør mellom publikumsfavorittene Alliance og Fnatic. Selv om lagene begge troner øverst når det gjelder popularitet, befinner de seg foreløpig på motsatt side av tabellen.

Alliance, som er helt nye i ligaen denne sesongen, har skuffet fansen stort de forrige ukene. Forventningene har vært store til det splitter nye laget, men fram til nå har de slitt med å innfri. Fnatic har derimot levert varene nesten hver uke og har bare ett tap i årets sesong.

Oppgjøret ble spennende allerede da spillerne skulle velge heltene sine og Fnatic sin top-laner Paul «sOAZ» Boyer låste inn LeBlanc som sin helt. Dette er ikke første gang Fnatic overrasker publikum med en tradisjonell mid-laner som top-lane. Senest i forrige uke låste de inn mid-laneren Gragas til å gå top, noe som resulterte i årets første tap for storlaget. Fnatic var likevel sikre nok på seg selv til å prøve på nytt i det som ble en veldig overraskende kamp.

«Meteos», jungelens konge

Lørdagen fikk en pangstart da storfavoritten Cloud 9 møtte bunnlaget XDG Gaming. Cloud 9 sin junglespiller Will «Meteos» Hartman herjet tidlig i kampen, og tilbrakte nesten mer tid i motstandernes jungel enn sin egen. Det aggressive spillet ble opprettholdt gjennom resten av oppgjøret, noe som førte til mange spennende situasjoner. I tillegg fikk man se Cloud 9 sin top-lane An «Balls» Le spille det sjeldne valget Rumble.

Saintvicious' inntog

Spesielt Curse-tilhengerne var spente da det ble kjent at lagets tidligere jungle-spiller, Brandon «Saintvicious» DiMarco, skulle få prøve seg som Alistar i support-rollen denne kampen. Saintvicious, som er en populær skikkelse i League of Legends-miljøet, har fungert som reserve og analytiker for laget siden i fjor høst. Selv om amerikaneren nå inntok en helt ny rolle, kunne man se at jungle-kunnskapene henger igjen – for eksempel når han på nonchalant vis headbuttet Team Dignitas' jungle-spiller, Alberto «Crumbzz» Rengifo, under et forsøk på å smite-stjele Baron Nashor.

Begge lagene spilte en aggressiv kamp med mye fram og tilbake i det som skulle vise seg å bli et av lørdagens høydepunkt.

Lyst til å se alle de spennende kampene som ble spilt denne helgen? Opptakene kan du se på Riots YouTube-kanal.

Er du helt fersk i League of Legends?
Sjekk ut vår seerguide »

Siste fra forsiden