Stuntmann-action til sommeren

Livsfarlige stunts er hverdagskost i Stuntman: Ignition, som skal lanseres denne sommeren.

THQ er på hugget, og har kommet med deres andre spillkunngjøring for dagen. Her forteller de at de vil lansere Stuntman: Ignition til sommeren, for Xbox 360, PlayStation 2 og PlayStation 3. Spillet er under utvikling hos det interne studioet Paradigm Entertainment (som de kjøpte fra Atari for en tid tilbake), og THQ lover adrenalinfylte stunts, og massevis av syke hopp og spektakulare krasj.

Stuntman: Ignition sender deg til Hollywood, hvor du får leke stuntmann for en rekke storproduksjoner, samtidig som du får vise hva du er god for i en serie mesterskap for de beste av de beste. Spillet fokuserer på perfeksjon og presisjon, og tvinger deg til å gjennomføre ekstremt farlige stunts uten at føreren din skal få så mye som et blåmerke.

Spillet inneholder over 25 kjøretøy, inkludert eksotiske sportsbiler, motorsykler og luftputebåter. I tillegg til enspillerkampanjen får vi kjempe mot andre stuntmenn på nettet, enten på ferdigskapte arenaer og filmsett, eller på egendesignede arenaer. THQ hevder at spillet vil tilby time etter time med vanedannende og heftig kjøring, som tilhengere av actionspill og bilspill vil sette pris på.

Siste fra forsiden