Teddybjørnen fra Helvete

Sukkersøt piknik med døden

I Naughty Bear skal vi knuse alt som er søtt og snilt.

På Perfeksjonsøya er alle snille og glade. Innbyggerne er nusselige teddybjørner som leker dagen lang og inviterer hverandre i selskaper. Alt som er dumt og feil klandrer de den slemme bjørnen Naughty Bear for.

Har du sett denne bjørnen?

Begeret renner over for Naughty Bear når de andre teddybjørnene ikke inviterer ham til det store fødselsdagsselskapet. Drevet av hat mot alt som er snilt og søtt bestemmer han seg for å gjøre livet særdeles surt for øyas loddne innbyggere gjennom vold og terror.

Vi får selvsagt rollen som Naughty Bear på hans psykopatiske korstog mot de andre teddybjørnene. Målet er ganske enkelt å gjøre så mye skade som mulig og utsette de sukkersøte bjørnene for overdreven tegnefilmvold. Det loves et stort våpenutvalg og bjørner med svært forskjellige personligheter å mishandle.

Spillet er delt inn i fire områder med tilsammen 28 brett. Til å begynne med er det begrenset hvor mange brett du har tilgang på, men ved å utføre udåder tjener du poeng som låser opp flere. Tilstandene på brettene forandrer seg avhengig av hva slags vær det er og når på døgnet du besøker dem.

Naughty Bear slippes på Xbox 360 og PlayStation 3 i andre kvartal 2010. Det er utviklet av Artificial Mind and Movement og utgis av 505 Games. Forhåpentligvis går det bedre med dette enn det forrige spillet som prøve å kombinere søte figurer og vold.

Siste fra forsiden