Super Mario Galaxy

Advarsel: Den følgende videoen av Super Mario Galaxy kan føre til ukontrollert sikling hos plattformspillelskere.

Nintendo hadde ikke de helt store nyhetene å komme med på årets Game Developer Conference, men legendariske Shigeru Miyamoto hadde i alle fall én svært hyggelig sak å fortelle. Han kunne nemlig bekrefte at plattformspillet Super Mario Galaxy kommer i år.

– It'sa me, Mario!

Super Mario Galaxy er det tredje skikkelige Mario-spillet i 3D. Kent William Innholt tok en titt på spillet på E3-messen i fjor, og han hadde bare positive ting å si om spillet i sin artikkel fra messen:

– Alt vi har sett av dette spillet oser av kvalitet. Fra den naivistiske, polerte stilen og grafikken til de lettvinne kontrollene og den abstrakte, unike settingen: Dette spillet lover ekstremt godt. Galaxy virker som det mest konkrete og fokuserte 3D-plattformspillet på mange år, og dreier seg, om demoen er representativ, igjen utelukkende om herlig, herlig navigasjon og hopping, og ingenting annet.

Shigeru Miyamotos kunngjøring på Game Developers Conference ble akkompagnert av en herlig trailer, som viser hvordan Mario hopper seg fra planet til planet (som hver har sin egne tyngdekraft), og kjemper mot en rekke fargerike monstre.

Siste fra forsiden